BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 16 September 2011

just nk share

heloo..aku just nk shre gmba2 aku..
(gedik an..hehe)
bosan da boh gmba kt fb..huhu
tlg masak ke??haha
kt bwh ni gmba2 aku time rye..
tp tk smua le...

kt cni la adk aku dkbumikan :'(
huhuhu

ske2 je amik gmba ni..

yg ni mmg bez
aku soh snyum bg nmpk gigi,tp dye tnjuk gigi je..
pndai2..haha

aku ngn buah ati aku..:)

sesi pmbrian dwet rye....nk jugak!!!huhuhu

maksu n her son..
cute kn..

abg2 n kak ipar aku..
(cousin actually)
aku ngn mkcik aku yg plg sporting..

my mum...ngn alang

aku ngn mk aku..
(serupa tk??hehe)

ni pkcik2 aku....yg baeeekkkkkk sgt:)

my dad with his brother..
(pkcik aku la tu..hehe)

aku nk men buaian gk...huhuhu
ni cousin aku tw..bkn spe2...da mcm abg da..:)
my sweetheart..
(aiman haziq)
:)

kalau la aku blh maen bnda ni lg...hehe

smpai nk jatuh da aqil...

2 org buah ati aku..n spupu aku..
:)






0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...