BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 19 October 2011

aku org asing??


aku ni org asing ke dlm rmh ni??
aku bkn ank dyaorg??
hmm
tu yg aku rase skrg..
aku tk tau npe,klu aku wt slh,
skli pn dyaorg da nmpk
tp klu wt baek,ckit pn dyaorg tk nmpk
yee..mmg dlu aku dok ngn my granparents
tp bkn aku yg mrengek nk dok ngn dyaorg
tp dyaorg yg anta..
hm,aku prasan,mse aku kcik,dyaorg tk heran sgt pn ngn aku
1st tym dyaorg btl2 pduli ngn aku ble result upsr aku kua
result aku ok gk mse tu..
em,tk fair kot klu aku ckp 'dyaorg' sbb at least my mum care jgak ah ngn aku
my dad tu je..
tk tau la nk ckp
dye fkr dye bgs sgt..
bgs ke smpai ank sndri pn org laen yg jge??
skrg ni dye tau nk arahkan aku,cri slh aku
n slhkn my granny..
kononnye my granny slh didik aku..
aku tk tau pe yg slhnye org tua tu..
yg aku tau,org tua tu mmg tkde pljrn,tp dye usaha gk..
anta aku g sek..
ptg kls kafa,blek kls kafa dye anta ngaji,dye tggu aku ngaji
mlm tuisyen..
dye tggu aku tym aku kt kls tuisyen
n klu de hmwork yg aku tk tau nk wt,
dye sggup g umh mkck aku,tnye spupu aku..
klu smayang,mmg dye aja..
tu pn slh lg ke??????????
klu tu pn slh didik,aku tk tau la..
skrg ni,pe yg aku nmpk,my dad nk cri slh aku n slhkn org tua tu..
now,aku demam
tp ckit pn dye tk tnye..
nk bli ubt org bwk g klinik,mmg tk la kn..
soh wt kje ad la..
soh wt tu,wt ni..
kalau dye saket,org soh wt mcm2,tau dye mrh,tau dye nk ckp,
dye saket
yg aku??tk tau saket??
huh,tak larat nk nanges da...
#aku tau aku tk patut tulis ni kt cni..
tp aku da tk tau nak ngadu kt siapa..
klu ngadu kt my mum,mmg tk gne la..
ngadu kt my granny,aku yg kne mrh blek..sbb aku yg nk blek cni..
hmm,kt cni je la aku blh tulis..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...