BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 18 October 2011

saat terakhir~


aku nk cte...
last moment aku ngan ...
bf..bezfren tw
bkn boyfren....
bezfren aku tu nme A***
actually aku nk cte ni lme da..tp ari ni bru tgn aku ni rjin nk taip..
hihi
aku abih exam 9/10/11
A lak 7/10/11
tp dye blek 9/10/11
bkn sbb aku kot.,
rsenye sbb dye nk abihkn mse ngn kwn dye..llki..
ehm,lpe nk ckp,A tu llki tw..
emm..bez sgt seari sblm aku abih exam tu..
means 8/10/11
tgh ari tu kmi g mkn sme,dye je yg mkn,aku tk mkn..
sbb aku dmam tk lrat nk mkn..
ptg tu dye ajk aku lepak..
tp ujan plak..aku dmam..
so,tk jd la..
huhuhu
mse tu aku igtkn da tk dpt nk jmpe dye da..
tp mlm tu dye ajk aku g mkn..
w/pn mse tu aku da knyang sbb da mkn ngn zaris ptg tu..
tp aku ttap g gk..
demi amir..
ops,t'lpas ckp..
haha
tkpe,bezfren je kn.....
mlm tu kmi sembg lme gk ah..
tk sdar dri tol aku an..
sbb sok tu aku de paper..
tp tkpe,last an..
mse tu lak ujan nk turun an..lebat gk ah
so,lg lme la aku ngn dye kt cafe kn..
hihihi
then ble ujn da redha ckit,bru aku blek..
cm biase,bezfren aku tu anta smpai dpn blok..
bez sgt..hehe
tp aku ngan dye kwn baek je..
tkde pape k..:)
btw,syg gk kt dye.. <-- sbg kwn..
hihihi

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...