BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 30 November 2011



hiiiiiiiiiii....da lme tk update blog...rndu lak..hihi
ari ni da dkt 2 mggu aku msuk sem bru...
blm lg 2 mggu,da trase pnt...assignment n homework tu biase la kn...
yg tk biasenye tym kne cri group utk xsignment...sksa2...
nadh da tkde kt cni...,so aku kne la jd ramah,nk msuk group org laen...
tp klu xsignment yg aku rse sng,tkde presentation tu,aku wt sndri je kot...then klu ad yg tkde group,amik je la...........hee~
em,dlm sem bru ni,bru 2 kli je kot aku jmpe ngn Mr A tu..huhuhu
dlm sem ni gk,jarang on9,tp tiap2 ari je..hehe...ala,on9 kjap2 je..tk mcm mse cti dlu..huhuhu
ckp fsal cuti...aku rndu ah mse cti dlu..bkn fsal bez dok kt umh...umh tu mcm hell da <<sory ah ckp cmtu
yg bez tym cti dlu,on9 tiap2 ari ngn Mr A..hihihi
eh,dh2 ...sblm aku lg mngarut kt cni,bek aku stop..nk cntinue stdy...
bye2 ^_^

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...