BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 16 November 2011

luv u nadh !!


smlm aku bru dpt tau,kwn aku,nadhirah nk wt fast track...
mse aku bce msj dye tu,rse mcm dunia ni nk rntuh..haha
mmg berat nk lpskn dye...ye la..da 3 sem kmi sme2 kn..
aku igt lg ari 1st aku knl dye..comey sgt..dye pkai jubah hitam putih..
mse tu mggu MDS..ari khamis klu tk silap,ad lwtn ke fkulti..
tym tu da lps tklimat fsal course kmi..aku nk g mkn...mse tu aku sorg2..dye pn sorg..
nmpk tag dye wrne oren,mknenye dye 1 kolej ngn aku..so,aku pn tegor la dye..nk mkn sme..hihi
ari isnin tu,1st day g kls,aku knl fatirah je ..tu pn knl mse salin jdual..
mse aku tgh tggu fatirah,nadh nmpk aku,so,dye tgor la,rpenye kmi 1 kls..
start dr ari tu,kmi mula rpt....
kmi g kls sme2...bli mknan sme2..
wt xsignment...stdy...
dye ni pndai..so,dye la sifu aku..dye byk aja aku..
yg plg bez,klu kt kls,slalunye kmi bdua ni sme2 lapa..ngntok...
tp klu aku je ngntok,dye tlg tpuk blkg aku,urut2 la..bg jgn ngntok...
klu aku nk g mne2,msti ngn dye...
tp lps ni ........ da tkde... :'(
msti aku sorg2 je...
em,tkpe la..ni kn utk smntara je.....
hrp2 nnt blh jmpe dye lg.....
utk nadh,kmi doakn nadh bjya kt sne...
jgn lpe kmi tw.............
syg nadh sgt2 :')

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...